MØD EKSPERTERNE

JESPER GETTERMANN
CEO

Jesper er CEO og stifter af ComIzed, og har det daglige ansvar for drift og ledelse. Han har mange års erfaring fra kommunikationsbranchen og er ekspert i udvikling af forretningsstrategier. Jesper er en målrettet og dedikeret leder og er meget ambitiøs på virksomhedens og medarbejdernes vegne.

+45 44 22 81 17    //    jge@comized.dk

SØREN BO MADSEN
CEM

Søren er medstifter af ComIzed og er ekspert i at rådgive og designe Unified Communications- og kontaktcenter løsninger til vores kunder. Han har i 25 år arbejdet med IT og er meget ambitiøs i sin tilgang med vores kunder. Søren er socialt bevidst, og er god til at lytte til og forstå kundernes behov.

+45 29 87 66 81  //   sbm@comized.dk

KASPER HEDSTRØM
SYSTEM ENGINEER

Kasper har i 12 år arbejdet med Avaya telefoni. Han er ekspert i både Avaya, IP Office, og tillægsapplikationer fra Scantalk, Xima og Datatal. Kasper har yderligere 3 års erfaring på kundesiden og har en god sans for at kommunikere med folk på forskellige niveauer, teknisk som ikke-teknisk.

+45 44 22 81 13    //    khe@comized.dk

PREBEN SCHJERLUND JENSEN
SYSTEM ENGINEER

Preben er ansvarlig for vores Unified Communications (UC) løsninger, herunder Avaya Aura, IP Office, og kontaktcentre. Han har arbejdet med UC siden 1999 og er ekspert på området. Preben har et roligt temperament som gør, at han kan håndtere større projekter og bevare overblikket i presset situationer.

+45 44 22 81 14   //   psj@comized.dk

ALLAN NORDBERG JUUL
SYSTEM ENGINEER

 Allan har arbejdet med AVAYA IP Office i 10 år som tekniker på kundesiden og besidder derfor en stor indsigt for kundens behov. Som konsulent på IP Office og UC-løsninger sørger Allan for servicering af vores systemer hos kunden.

 +45 91 89 34 72  //  
anj@comized.dk

HEIDI GETTERMANN
ØKONOMIANSVARLIG

Heidi har ansvaret for økonomien i ComIzed og er passioneret omkring tal og mennesker. Heidi sætter en ære i at tingene stemmer, og er altid frisk på give en hånd med, hvor der brug for det. Heidi er ihærdig, god til koordinering og til at gøre komplekse emner enkle at forstå.

CAMILLA G. PEDERSEN
ADMINISTRATIONS- OG MARKETING ANSVARLIG

Camilla har med sin uddannelse i Sport- og eventmangement, som både omfatter marketing og økonomiske forhold, ansvaret for udvalgte marketing enmer og både eksterne og interne events for ComIzed, da det også handler om at få nogle sjove og interessante oplevelser med ens kollegaer. Derudover har Camilla ansvaret for mage af de daglige administrative opgaver, såsom fakturering.

Freelance konsulenter

I ComIzed har vi en stor kontaktflade til højt kvalificeret og fagligt dygtige konsulenter, som sikrer at du kan få adgang til mange forskellige kompetencer via én aftale. Vores freelance konsulenter er eksperter i bl.a. Skype For Business , Kontaktcentre, Unify (tidligere Siemens), Cisco- & Extreme netværk, IT-sikkerhed, GDPR, Intelligente skærm- & display løsninger samt Management Consulting.

+45 78 78 10 00 //  info@comized.dk 

FRANK MEJDAHL
SYSTEM ENGINEER

Frank har mange års erfaring indenfor kommunikations- og kontaktcenter løsninger. Dertil er han certificeret Avaya IP Office og Xima konsulent og har dertil erfaring med en bred vifte af applikationer til kommunikationsløsninger.
Frank er meget udadvendt og kunderne værdsætter hans positive tilgang til opgaverne, og med sit udadvendte og positive tilgang er Frank en meget vellidt konsulent på IP Office og UC-løsninger.

+45 22 89 78 81   //    fme@comized.dk

MARTIN HOLT
MANAGEMENT KONSULENT

Martin har arbejdet over 10 år med operations/kontaktcentre og har ledelseserfaring fra store danske og internationale virksomheder. Martin har derfor stor indsigt i, både hvordan det foregår på gulvet, men også hvordan strategien implementeres. Martin er et fantastisk operationelt og strategisk supplement til den store tekniske viden, der er i ComIzed og arbejder målrettet på visionen om at være formidler af services og tjenester, som kan optimere Customer Journey/Customer Experience for vores kunder.

+45 20 43 00 44  //  mho@comized.dk