Opkvalificering af Avaya kompetencer hos ComIzed

Avaya Edge Partner - Sapphire

Certificeret Sapphire Avaya Edge Partner

Som et bevis for vores engagement og dedikation til Avaya, er ComIzed blevet opkvalificeret som Sapphire Partner i Avaya Edge Partner Programme.

Avaya er en af de førende partnere i integrerede kommunikationsværktøjer og telefonisystemer. Avaya dækker over en komplet portefølje af softwareløsninger og ydelser inden for kontaktcentre og integreret kommunikation. Avaya Edge Partner Programme giver adgang til en række træningsprogrammer og opkvalificeringer, som ruster ComIzed til at udvikle og supportere vores kunder med de bedste løsninger inden for kommunikation.

Som Sapphire Partner, er samtlige af ComIzed’s medarbejdere certificeret og specialiseret i Avayas services og ydelser. ComIzed har erhvervet autorisation til at sælge og varetage flere af Avayas produkter, samt opnået et højere niveau af kundetilfredshed. Det betyder, at vi er bedre kvalificeret til at møde jeres behov med målrettede og tilpassede løsninger når det gælder kontaktcentre og integreret kommunikation.

Med vores Avaya ekspertise, kan vi hjælpe jer til et større udbytte af jeres kundeservice eller help desk, samt effektivisere jeres arbejdsgange.
Lad os starte en dialog og komme jeres udfordringer til livs.

 

Er du nysgerrig efter mere information om Avaya Edge Partner Programme, kan du læse det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *