Søger du et nyt og spændende kapitel i dit liv?

IT-konsulenter med speciale i Unified Communication

Transfer markedet er åbent - ComIzed søger forstærkninger til nøglepositioner på holdet

ComIzed oplever solid vækst og har nu brug for flere engagerede konsulenter, der vil være med til at levere og supportere Avaya UC- og CC-løsninger til vores støt voksende skare af erhvervskunder. Du skal brænde for at levere de bedste løsninger og yde ekstraordinær god service. Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi, så du skal være nysgerrig og besidde evnen til at kunne tilegne dig viden om de nyeste teknologier, herunder Cloud.

Vi er i markedet for såvel tekniske konsulenter som kunderådgivere – Uanset om du arbejder med fokus på teknikken eller de kommercielle forhold, så skal du være en udpræget Teamplayer og kunne genkende dig selv i følgende beskrivelse:

”En Teamplayer er ydmyg, sulten og smart! Ydmyg, fordi det modsatte – selvcentreret og egoistisk – ødelægger holdet, og ydmyg fordi vi foretrækker, at det er kunderne som fortæller, at vi er kompetente. Sulten, fordi sultne mennesker sjældent skal drives frem af en leder, men selv har et højt drive. Smart, fordi smarte mennesker samarbejder, inddrager og lytter – og ved, at 1+1 godt kan give mere end 2”.

Du er:

· Serviceminded & sætter en ære i høj kvalitet
· Ambitiøs & elsker udfordringer
· Fagligt blandt de bedste
· En Teamplayer
· Struktureret & følger opgaven til dørs
·Et godt menneske

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores dejlige kunder, dygtige konsulenter samt førende producenter. Vi har lækre kontorfaciliteter i Odense og Ballerup, men du kan arbejde fra hvor som helst i Danmark. Vi tilbyder attraktive arbejdsvilkår, med stor frihed og fleksibilitet, højt til loftet, en uformel men rar omgangstone, nærvær og ægte omsorg for hinanden. Du kan således arbejde som fast ansat, på deltid, som freelance konsulent eller den model som aktuelt passer bedst ind i dit liv. For rette vedkommende vil der tilmed være mulighed for at blive medejer.

Så er du frisk på at skifte Team og starte et nyt og spændende kapitel i dit liv? 
Kontakt enten Søren Bo Madsen tlf. 29 87 66 81 eller Jesper Gettermann tlf. 42 42 59 73
Eller send dit CV til SBM@ComIzed.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig