KARRIERE

ComIzed er en mindre virksomhed bestående af specialiserede konsulenter, som hver er eksperter på deres respektive område. Det er afgørende for os, at vi skaber attraktive rammer og udfordringer, så vi dels kan tiltrække de rigtige konsulenter, men endnu vigtigere, at vi kan fastholde og udvikle den enkelte konsulent. Vi stiller derfor en række værktøjer og faciliteter til rådighed for sikre denne udvikling.

Vi ønsker, at alle vores konsulenter slipper for hierarkifølelsen, men i stedet modtager coaching og sparring efter egne behov. Med frihed følger ansvar, og vi er bevidste om, at vi indgår i et økosystem, hvor man hjælper kolleger, kunder og samarbejdspartnere.

Vi er konstant på udkig efter dygtige konsulenter, som kan udvikle vores forretning og hjælpe vores kunder. Hvis du har passion for Unified Communications og/eller kontaktcentre – så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Kontakt Jesper Gettermann, hvis du vil drøfte dine muligheder i ComIzed eller send os en kort e-mail og vedhæft dit CV.

Jesper Gettermann
jge@comized.dk
+45 42 42 59 73