Jesper Gettermann

CEO og stifter af ComIzed

Jespers kernekompetence er udvikling og implementering af forretningsstrategier, ledelse og udvikling af mennesker samt salg og kundepleje på strategisk niveau. Udover at arbejde med motivation, coaching og træning af mennesker, involverer Jesper sig ofte i hele forretningsprocessen med kunderne.

Jesper er en passioneret og engageret leder, der skaber ekstraordinære resultater med sit team med udgangspunkt i et holistisk verdenssyn, hvor alt er sammenhængende og hvor mennesker gensidigt påvirker hinanden. For Jesper skaber oprigtig indlevelse i kundernes, medarbejdernes og samarbejdspartneres forhold engagerede relationer, som igen fører til vækst og udvikling.

Søren Bo Madsen

CTO og stifter af ComIzed

Søren har mange års erfaring inden for IT -og kommunikationsbranchen. Han er teknisk -og løsningsorienteret, og han har gennem sit værdifulde jobliv arbejdet med mange forskelligartede opgaver og udfordringer, der i dag har givet ham en unik erfaringspallette at bidrage med.

For Søren er hans job også hans lidenskab og hobby, hvorfor han arbejder passioneret for at opnå aftalte mål med medarbejdere såvel som med kunder.