Ledelsen

Jespers (CEO og stifter af Comized) kernekompetence er udvikling og implementering af forretningsstrategier, ledelse og udvikling af mennesker samt salg og kundepleje på strategisk niveau. Udover at arbejde med motivation, coaching og træning af mennesker, involverer Jesper sig ofte i hele forretningsprocessen med kunderne.

Jesper er en passioneret og engageret leder, der skaber ekstraordinære resultater med sit team med udgangspunkt i et holistisk verdenssyn, hvor alt er sammenhængende og hvor mennesker gensidigt påvirker hinanden. For Jesper skaber oprigtig indlevelse i kundernes, medarbejdernes og samarbejdspartneres forhold engagerede relationer, som igen fører til vækst og udvikling.

Søren (CTO og stifter af Comized) har mange års erfaring inden for IT -og kommunikationsbranchen. Han er teknisk -og løsningsorienteret, og han har gennem sit værdifulde jobliv arbejdet med mange forskelligartede opgaver og udfordringer, der i dag har givet ham en unik erfaringspallette at bidrage med.

For Søren er hans job også hans lidenskab og hobby, hvorfor han arbejder passioneret for at opnå aftalte mål med medarbejdere såvel som med kunder.

Eske er uddannet civilingeniør, og har altid haft en passion for kommunikation, salg og ledelse.
De sidste 10 år har Eske arbejdet med at optimere kundekontakten hos nogen af
Danmarks største virksomheder gennem brugen af kontaktcentersoftware.

 ”Den gode kundeoplevelse, handler om at møde kunden, der hvor de er. Den gode oplevelse
for kontaktcentermedarbejderen opstår, når de føler de, at de har hjulpet
kunden, og været med til at skabe den gode oplevelse”, siger Eske. 

Christian har mange års erfaring med at lede kontaktcentre i virksomheder i Danmark og udlandet. Han er forretningsorienteret, stærk på ledelse og forretningsudvikling. Han kigger på udfordringer med en udefra-ind vinkel, så kunden altid er i fokus. 

Christian rådgiver vores kunder om driftsoptimering, kontaktcenterstrategier, nye teknologier som Conversational AI, Speech Analytics og kontaktcentersoftware.