UNIFIED COMMUNICATIONS

Et effektivt kommunikationsværktøj kan være nøglen, der betyder, at du kan transformere din forretning. Hverdagen og arbejdslivet er uafbrudt under forandring, hvorfor det er nødvendigt udnytte teknologiens mange muligheder til bedre at allokere ens ressourcer. Det er ofte set blandt mange virksomheder, at det er udfordrende at finde den nødvendige information, der søges efter. Mange virksomheder har adskillige systemer, der ikke ”taler sammen”, hvilket sænker effektiviteten hos medarbejderne. Vi er eksperter i at tilpasse kommunikationsløsninger således, at dine medarbejdere udstyres med de rette løsninger til Jeres behov. Ved at kontakte os, kan du tage det første nødvendige skridt i processen om at skabe digitale transformationer i Jeres forretning.

Avaya

Avaya er en af verdens førende globale leverandører af Unified Communications løsninger og har i mange år været placeret i Gartners Leaders quadrant. Avaya har en stor portefølje af produkter og ydelser, og er hovedsageligt ekspert på avancerede telefonisystemer. Hos ComIzed kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og samtidig yde den nødvendige support.

Microsoft

Microsofts vision for Unified Communications er at sikre mennesker adgang til intuitive og problemfri kommunikationsværktøjer på tværs af e-mail, Instant Messaging (IM), tale, data, video og konferencer. Microsoft tilbyder virksomheder en komplet software platform, der forener al kommunikation med business-applikationer og strømliner, hvordan folk kommunikerer med hinanden. Med Skype for Business Cloud PBX kan du fuldføre grundlæggende opgaver såsom at foretage og modtage opkald, overførsel af opkald og muting eller genaktivering af opkald, fra næsten hvor som helst med internetadgang.

Teams

Vi har alle et meget personligt forhold til vores mobiltelefon og tablet. Med Teams fra Microsoft, kan du nu tage dit skrivebord, telefon og chat med overalt i verden. ComIzed kan hjælpe dig med at udarbejde en løsning, som gør, at du har din bordtelefon, Instant Messaging og status på din kalender med dig overalt. Du kan dermed modtage og besvare opkald fra det telefonnummer, der tilknyttet din bordtelefon, uanset hvor du er. Ud over telefonopkald, giver Teams webkonferencer dig en ny dimension, hvor du kan se præsentationer eller fx regnskabs-Excel filer, som din kollega måtte ønske at dele med dig.