UNIFIED COMMUNICATIONS

Effektive kommunikationsværktøjer kan være nøglen, der betyder, at du kan transformere din forretning. Hverdagen og arbejdslivet er altid under forandring, og det er vigtigt, at du anvender den rette teknologi til at lykkes bedst med dine arbejdsopgaver. Typisk for mange virksomheder, er udfordringen med at finde den fornødne information man søger. Alt for mange har adskillige systemer som ikke taler sammen og derved sænker effektiviteten hos medarbejderne. Ved at få tilpasset din kommunikationsløsning til dine medarbejders daglige kommunikationsbehov skaber du grundlaget for øget produktivitet og muligheden for, at I kan tage yderligere initiativer i forsøget på at understøtte den digitale transformation af jeres forretning.

Kontakt en af vores eksperter ved at klikke på ikonet og start dialogen omkring jeres digitale transformation.

Avaya

Avaya er en af verdens førende globale leverandører af Unified Communications løsninger og har i mange år været placeret i Gartners Leaders quadrant. Avaya har en stor portefølje af produkter og ydelser, og er hovedsageligt ekspert på avancerede telefonisystemer. Hos ComIzed kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning og samtidig yde den nødvendige support.

Microsoft
Microsofts vision for Unified Communications er at sikre mennesker adgang til intuitive og problemfri kommunikationsværktøjer på tværs af e-mail, instant messaging (IM), tale, data, video og konferencer. Microsoft tilbyder virksomheder en komplet software platform, der forener al kommunikation med business-applikationer og strømliner hvordan folk kommunikerer med hinanden. Med Skype for Business Cloud PBX, kan du fuldføre grundlæggende opgaver såsom at foretage og modtage opkald, overførsel af opkald og muting eller genaktivering af opkald, fra næsten hvor som helst med internetadgang.
Teams

Vi har alle et meget personligt forhold til vores mobiltelefon og tablet. Med Teams fra Microsoft, kan du nu tage dit skrivebord, telefon og chat med overalt i verden. ComIzed kan lave en løsning, som gør at du har din kontor telefon, Instant Messaging, og status på din kalender, med dig overalt og du kan modtag og besvare opkald til dit kontor telefonnummer uanset hvor du er. Ud over telefonopkald, giver Teams webkonferencer en ny dimension. Nu er du i stand til at se den salgs- præsentation eller regnskabs-Excel fil, din kollega vil dele med dig, selv når du er på farten.